Proljeće u znaku energetske demokracije - SED2019

26.2.2019.

Pozivamo Vas na SED2019 - Summit energetske demokracije, koji će se održati od 10. do 12. travnja 2019. godine u Puli.

Summit energetske demokracije utemeljen je uz podršku Hrvatskog energetskog društva i Energetskog instituta Hrvoje Požar te uz visoko pokroviteljstvo Ministarstva zaštite okoliša i energetike.

U središtu zanimanja ovog značajnog skupa koji će okupiti vrhunske domaće i međunarodne stručnjake, poslovne lidere te kreatore energetskih i industrijskih politika, biti će prioriteti energetske politike Republike Hrvatske do 2030. godine s pogledom na 2050. godinu te izrada nove energetske strategije.

Svjetski trendovi u istraživanju i obnovi rezervi ugljikovodika, Perspektiva istraživanja i proizvodnje ugljikovodika u RH, Kako napuštati postojeća eksploatacijska polja s mogućnošću ponovne upotrebe na umu, samo su neke od tema kojima će se baviti predstavnici INA-e, MB GEOTHERMAL- a, VERMILION ENERGY-a, ZVN-PGE HAZU-a i AZU-a.

Na panelu u koordinaciji Agencije za ugljikovodike na kojem će sudjelovati i predstavnici INA-e, CRODUX-a, JANAF-a te PPD-a,  raspravljat ćemo o uvijek turbulentnom tržištu nafte, infrastrukturi za opskrbu kao i o samoj sigurnosti opskrbe.

Nadamo se Vašem sudjelovanju.

Osnovne informacije, uključujući preliminarni program skupa, dostupne su na službenoj stranici skupa  http://www.sed2019.com/SED2019-programme.pdf.

 


Kontakt
Željka Rukavina